Reaper

Reaper voor Mac

Als een echte pro muziek mixen en componeren

Reaper is een zeer geavanceerd programma waarmee je muziek opneemt, bewerkt en mixt. Ondanks het uitgebreide aanbod aan bewerkingen en functies is dit audiopakket geschikt voor zowel professionals als enthousiaste beginnelingen.Reaper stort een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer overzichtelijk
  • Gigantische verzameling effecten
  • Ondersteunt MIDI

TEGEN

  • Alleen online ondersteuning

Uitmuntend
8

Reaper is een zeer geavanceerd programma waarmee je muziek opneemt, bewerkt en mixt. Ondanks het uitgebreide aanbod aan bewerkingen en functies is dit audiopakket geschikt voor zowel professionals als enthousiaste beginnelingen.

Reaper stort een flinke hoeveelheid interessante opties, instellingen en weergave-mogelijkheden over je uit. Gelukkig weet de audio-editor het geheel gestructureerd weer te geven. Zo zijn o.a. de klok, het keyboard en het videovenster afzonderlijk weer te geven. Ook de rest van je instrumenten bestaat uit losse modules. Hiermee creëer je in Reaper mooie muziekstukjes, die je net als in WavePad in het kwalitatief hoogstaande WAV-bestandsformaat opslaat.

Tot nu toe klonk onze recensie als een lofzang, maar vrees niet, er is ruimte voor een valse noot. Onze audioheld biedt namelijk alleen ondersteuning via de site reaper.fm. Voor een dergelijk uitgebreid audiobewerkingsprogramma zou je toch een geïntegreerde handleiding verwachten.

Toegegeven, Reaper moet het niet van zijn macabere naam hebben. Nee, dan het aantrekkelijke en overzichtelijke uiterlijk. Hiermee wint het zeer complete audio-pakket muziekliefhebbende harten. De losse modules zorgen ervoor dat de beginner weglaat wat hij niet nodig heeft en de pro een zo uitgebreid mogelijke studio bouwt. Met het uitgebreide instrumentarium waan je je een echte producer.

Meeste downloads Audio voor mac

Reaper

Download

Reaper 3.71

Beoordelingen about Reaper

Promotie×